Актуелно

Конкурс за упис ученика у средње школе

Posted on

Министарство просвјете и културе Републике Српске је расписало Јавни конкурс за упис ученика у први разред средњих школа Републике Српске у школској 2020/2021. години.Текст конкурса можете пронаћи овдје (кликни).

Актуелно

Настава на даљину (51. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 29. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (50. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 28. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (49. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 27. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (48. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 26. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (47. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 25. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (46. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 22. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (45. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 21. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (44. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 20. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)

Актуелно

Настава на даљину (43. час)

Posted on

Школски час наставе на даљину који је емитован 19. маја 2020. године можете погледати на овим линковима: од првог до шестог разреда (кликни да прегледаш) од седмог до деветог разреда (кликни да прегледаш)