Актуелно

Никољданска свечаност

У четвртак 15.12.2016.године хол наше школе  био је испуњен дјечијим осмјехом, радошћу и весељем. Ученици разредне наставе спремили су приредбу поводом Светог Николе својим најмлађим другарима у школи – првачићима.

Sveti Nikola 2016_1

Најљепши тренутак на приредби био је долазак Светог Николе и подјела пакетића.

Sveti Nikola_2016

Приредбу су припремили учитељи: Нада Рогић, Маја Галић, Славица Бунић, Радана Бранковић Драган Поповић, Лука Метлић и Свјетлана Шкрбић. За озвучење био је задужен наставник Горан Пушкар, а сцену су припремиле учитељице Санела Травар и Маријана Михајловић.

На приредби смо имали и нама драге госте, помоћника министра за предшколско, основно и средње образовање  Радмилу Коцић Ћућић која је поздравила ученике, њихове родитеље као и наставнике наше школе испред  Министарства просвјете и културе Републике Српске. (Линк)

Предсједник Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији,  Милорад Арлов  захвалио се свим  ученицима и њиховим родитељима који су учествовали у акцији „Један слаткиш, једно дијете“, а у којој су наши ученици поклонили својим другарима на Косову и Метохији  110 пакетића.

Sveti Nikola 2016_2

Никољданска свечаност у подручној школи на Павловцу обиљежена је 16. децембра  2016.године. У припреми програма учествовали су  ученици од другог до петог разреда и њихови учитељи: Татјана Чабрило, Горан Дедић, Божица Ражић и Марија  Шкрбић.  Овога дана најрадоснији у нашој школи на Павловцу били су првачићи.

Sveti Nikola_2016_2