Актуелно

Дан школе

Свечано и  достојанствено обиљежили смо и овај Савиндан, дан на који смо сви у школи поносни. Академија коју су припремили ученици и наставници плијенила је пажњом у сваком тренутку њеног трајања. Директор школе Мирослав Попржен обратио се присутнима, те одржао бесједу са акцентом на обиљежавању 800 година аутокефалности  Српске православне цркве.

Ученицу VIII6 разреда Ану Глигоревић, добитницу Светосавске награде коју додјељује Град, директор је похвалио и уручио поклон.

Наставницима, ученицима и гостима обратио се и градоначелник Игор Радојичић као и министар просвјете и културе Наталија Тривић

Координатори свечаног програма биле су наставнице српског језика Гордана Полић и Драгица Раковић. У програму су учествовали ученици драмске секције наставнице српског језика Зорице Чулић, рецитаторске секције учитеља Данијеле Зубић и Мирослава Хричка, те хор и оркестар наставнице музичке културе  Јелене Станишић. Сцену је уредила наставница ликовне културе Анита Присташ са члановима ликовне секције. Техничка подршка програму био је учитељ Драган Поповић.

Ученици и учитељи подручне школе на Павловцу обиљежили су Дан школе 25. јануара 2019. године, припремивши пригодан програм за ученике и родитеље.