Актуелно

50 година рада школе

Средином јуна ове године наша школа обиљежава 50 година свог постојања и рада. Ученици и наставници за ову прилику вриједно припремају свечану академију која се планира уприличити у Народном позоришту Републике Српске.

За пола вијека свог постојања школа је дочекала и испратила велики број генерација. Настојали смо да нашим ученицима пружимо квалитетно образовање и да у њима развијамо и његујемо особине достојне човјека.

Обиљежавањем 50 година школе желимо да подсјетимо да је значај школе за наше друштво непроцјењиво и без озира на добра и кризна времена кроз која је школа пролазила она је опстајала и настојала на најбољи начин да васпитава и образује младе.

Ово је идеална прилика да нашим бившим и будућим генерацијама на поклон оставимо монографију школе. С тога, позивамо бивше ученике, наставнике, потомке ученика и наставника као и велике добротворе да нам својим сугестијама, информацијама и материјалном подршком помогну у издавању монографије  и обиљежавању овог јубилеја. Информације о обиљежавању пола вијека постојања школе дао је и директор школе Мирослав Попржен (више о томе прочитати на овом линку).