Актуелно

Дан ученичких постигнућа

Ове године Дан ученичких постигнућа био је нарочито радостан и значајан за све ученике наше школе. На овај дан, 2. јуна 2023. године отворена је дугоочекивана спортска дворана која је повезана са школским објектом. То значи да ће се од сљедеће школске године, настава физичког и здравственог васпитања несметано одвијати за све ученике наше школе. Свечаном отварању и ревијалној утакмици присуствовали су:градоначелник Драшко Станивуковић, министар породице, омладине и спорта Селма Чабрић као и велики број званица из јавног и политичког живота, ученици и наставници школе.

Након свечаног отворења спортске дворане у холу школе је одржан пригодан програм поводом Дана ученичких постигнућа. Директор школе је овом приликом наградио ученике и наставнике који су постигли најбоље резултате на различитим нивоима такмичења. Ове године смо нарочито поносни на наше републичке прваке. На Републичком такмичењу школских хорова велики хор наше школе под диригентском палицом наставнице музичке културе Јелене Станишић освојио је прво мјесто.

Сјајне резултате у свом раду постигао је и наставник физичког и здравственог васпитања Зоран Арбутина и ученица Теса Пушкар VII1 освојивши прво мјесто на Републичком такмичењу из гимнастике.

На крају програма директор школе Мирослав Попржен је наградио вуковце и прогласио ученика генерације у школској 2022/2023. години Анастасију Вуковић.